fbpx

T’ajudo a superar la selectivitat amb nota perquè puguis estudiar allò que tant desitges

"Siempre parece imposible hasta que se hace"  (Nelson Mandela)

Sents que quan estudies estàs perdent el temps perquè no saps si entrarà a l'examen?

Creus que no arribaràs a la nota desitjada?

Et costa entendre alguna de les assignatures de les quals et presentaràs?​​

No saps per on començar a estudiar ni com?​

SI REALMENT VOLS SUPERAR LA SELECTIVITAT AMB ÈXIT, PREPARAR AQUELLES ASSIGNATURES QUE ET RESULTEN MÉS COMPLICADES, GESTIONAR MILLOR EL TEU TEMPS, ESTUDIAR ALLÒ QUE SAPS QUE ENTRARÀ A L’EXAMEN SENSE PERDRE EL TEMPS BUSCANT APUNTS I RESUMS

Uneix-te al curs exclusiu de #selectivitatonline

Si et trobes en el cas esmentat a dalt et recomano el que has de fer:

D’aquesta manera aconseguiràs millorar el teu rendiment i podràs concentrar-te millor per retenir tot el que vas estudiant

Contingut del curs

En la durada de tot el curs, aprendràs tots els continguts necessaris i aniràs més que preparat a la prova de selectivitat. Cada assignatura de la qual el matriculis consta de:

T’ajudem a preparar  totes les assignatures de la selectivitat amb els millors professors especialitzats en cada matèria.

Podràs accedir a tots els nostres vídeos explicatius de tots els temes i assignatures matriculades. També inclou vídeos amb resolució d’exàmens.

De cada tema disposaràs a part dels vídeos explicatius, apunts realitzats pel nostre equip en el qual s’inclouen resums i esquemes.

De cada tema disposaràs de diferents activitats i testos per avaluar si has entès el contingut explicat. Aquestes activitats seran corregides individualment pel nostre equip de professors.

Podràs posar-te a prova realitzant diversos exàmens com el de la selectivitat amb nosaltres. A part, obtindràs un feedback personalitzat del teu professor/a.

El teu tutor/a dissenyarà un calendari d’estudi personalitzat perquè puguis organitzar-te i aconseguir els teus objectius.

Els teus professors t’explicaran els temes més complicats, et proporcionaran claus per superar l’examen.  i resoldràn tots els teus dubtes en directe.

Disposaràs d’un email de contacte en el qual podràs anar consultant tots els teus dubtes amb un temps de resposta quasi immediat.

Tens dubtes? Agenda una trucada i el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres o si ho prefereixes, ens pots escriure per whatsapp fent clic a la icona que us apareix en pantalla.

 

Potser a hores d'ara tens algun d'aquests dubtes

No puc pagar tots els diners de cop

Si no pots pagar tot l'import d'un sol cop, no et preocupis, pots fraccionar la quota fins a 3 mesos sense interessos.

Quan puc començar?

Des del moment en el qual realitzes la matrícula, tindràs accés directe al curs i se't facilitarà el contacte dels teus professors i del tutor.

És aquest curs per mi?

Tant si has estudiat o estàs estudiant batxillerat, si vens d'un grau superior o tant si portes sense estudiar milers d'anys, aquest curs s'adapta 100% a les teves necessitats, ja que s'ha realitzat amb el propòsit de què qualsevol públic entengui les lliçons des del primer moment amb el suport dels professors i dels tutors.

Vull fer més d'una assignatura

Si vols realitzar més d'una assignatura pots fer-ho sense cap problema. A més, se t'aplicarà un descompte addicional per cada assignatura que agafis.

Tens dubtes? Agenda una trucada i el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres o si ho prefereixes, ens pots escriure per whatsapp fent clic a la icona que us apareix en pantalla.

Forma't al teu propi ritme

Aprèn en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i des del dispositiu que triïs.

El curs de SelectivitatOnline és una formació que s’adapta totalment a les teves necessitats.

Plataforma de formació online

Gestiona el teu temps d'acord a les teves possibilitats. El contingut de la formació estarà sempre a la teva disposició. Podràs accedir a la plataforma des de qualsevol ordinador d'escriptori, portàtil o dispositiu mòbil. Des de qualsevol lloc del món. En qualsevol moment.

Contingut multiplataforma

Mitjançant la nostra exclusiva plataforma de formació podràs triar el mitjà i el format per consumir el contingut. Posem a la teva disposició vídeos en alta definició i documents escrits descarregables perquè puguis avançar en la formació sense la necessitat d'haver d'estar sempre davant del teu ordinador.

Què pot passar si no entres al curs de SelectivitatOnline?

Corres el risc d’estudiar pel teu compte contingut el qual et falten coneixements o que no són necessaris per a la selectivitat, o viceversa, et pot arribar a faltar contingut de cara a la selectivitat.

En canvi, Què podria passar si entres al curs de SelectivitatOnline?

Aconseguiries la nota desitjada a la selectivitat tenint els apunts a la teva disposició des del primer moment i asseguran-te de què tot el que estàs estudiant ho vas assolint de la millor manera gràcies als nostres professors.

De l'única manera en què pots perdre és si no entres al curs de SelectivitatOnline

Tens dubtes? Agenda una trucada i el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres o si ho prefereixes, ens pots escriure per whatsapp fent clic a la icona que us apareix en pantalla.