fbpx

FELICITATS! ETS A UN PAS D'ACONSEGUIR L'ÈXIT

Vols superar la selectivitat? Agenda la trucada per donar-te tota la informació sobre el curs i superar la selectivitat amb èxit.

T’ajudo a superar la selectivitat amb nota perquè puguis estudiar allò que tan desitges

En la durada de tot el curs, aprendràs tots els continguts necessaris i aniràs més que preparat a la prova de selectivitat. Cada assignatura de la qual el matriculis consta de:

T’ajudem a preparar  totes les assignatures de la selectivitat amb els millors professors especialitzats en cada matèria.

Podràs accedir a tots els nostres vídeos explicatius de tots els temes i assignatures matriculades. També inclou vídeos amb resolució d’exàmens.

De cada tema disposaràs a part dels vídeos explicatius, apunts realitzats pel nostre equip en el qual s’inclouen resums i esquemes.

De cada tema disposaràs de diferents activitats i testos per avaluar si has entès el contingut explicat. Aquestes activitats seran corregides individualment pel nostre equip de professors.

Podràs posar-te a prova realitzant diversos exàmens com el de la selectivitat amb nosaltres. A part, obtindràs un feedback personalitzat del teu professor/a.

El teu tutor/a dissenyarà un calendari d’estudi personalitzat perquè puguis organitzar-te i aconseguir els teus objectius.

Els teus professors t’explicaran els temes més complicats, et proporcionaran claus per superar l’examen.  i resoldràn tots els teus dubtes en directe.

Disposaràs d’un email de contacte en el qual podràs anar consultant tots els teus dubtes amb un temps de resposta quasi immediat.

Testimonis

Vols que les teves notes siguin com les que han tret els nostres alumnes?