fbpx

T’ajudo a superar la selectivitat amb nota perquè puguis estudiar allò que tant desitges

"Siempre parece imposible hasta que se hace"  (Nelson Mandela)

SI REALMENT VOLS SUPERAR LA SELECTIVITAT AMB ÈXIT, PREPARAR AQUELLES ASSIGNATURES QUE ET RESULTEN MÉS COMPLICADES, GESTIONAR MILLOR EL TEU TEMPS, ESTUDIAR ALLÒ QUE SAPS QUE ENTRARÀ A L’EXAMEN SENSE PERDRE EL TEMPS BUSCANT APUNTS I RESUMS

Uneix-te al curs exclusiu de #selectivitatonline

Testimonis

Contingut del curs

En la durada de tot el curs, aprendràs tots els continguts necessaris i aniràs més que preparat a la prova de selectivitat. Cada assignatura de la qual el matriculis consta de:

T’ajudem a preparar  totes les assignatures de la selectivitat amb els millors professors especialitzats en cada matèria.

Podràs accedir a tots els nostres vídeos explicatius de tots els temes i assignatures matriculades. També inclou vídeos amb resolució d’exàmens.

De cada tema disposaràs a part dels vídeos explicatius, apunts realitzats pel nostre equip en el qual s’inclouen resums i esquemes.

De cada tema disposaràs de diferents activitats i testos per avaluar si has entès el contingut explicat. Aquestes activitats seran corregides individualment pel nostre equip de professors.

Podràs posar-te a prova realitzant diversos exàmens com el de la selectivitat amb nosaltres. A part, obtindràs un feedback personalitzat del teu professor/a.

El teu tutor/a dissenyarà un calendari d’estudi personalitzat perquè puguis organitzar-te i aconseguir els teus objectius.

Els teus professors t’explicaran els temes més complicats, et proporcionaran claus per superar l’examen.  i resoldràn tots els teus dubtes en directe.

Disposaràs d’un email de contacte en el qual podràs anar consultant tots els teus dubtes amb un temps de resposta quasi immediat.

Tens dubtes? Agenda una trucada i el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres o si ho prefereixes, ens pots escriure per whatsapp fent clic a la icona que us apareix en pantalla.

 

SUPERA LA SELECTIVITAT PER NOMÉS UN ÚNIC PAGAMENT DE 210€

Forma't al teu propi ritme

Aprèn en qualsevol moment, des de qualsevol lloc i des del dispositiu que triïs.

El curs de SelectivitatOnline és una formació que s’adapta totalment a les teves necessitats.

Plataforma de formació online

Gestiona el teu temps d'acord a les teves possibilitats. El contingut de la formació estarà sempre a la teva disposició. Podràs accedir a la plataforma des de qualsevol ordinador d'escriptori, portàtil o dispositiu mòbil. Des de qualsevol lloc del món. En qualsevol moment.

Contingut multiplataforma

Mitjançant la nostra exclusiva plataforma de formació podràs triar el mitjà i el format per consumir el contingut. Posem a la teva disposició vídeos en alta definició i documents escrits descarregables perquè puguis avançar en la formació sense la necessitat d'haver d'estar sempre davant del teu ordinador.

Tens dubtes? Agenda una trucada i el nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres o si ho prefereixes, ens pots escriure per whatsapp fent clic a la icona que us apareix en pantalla.

SUPERA LA SELECTIVITAT PER NOMÉS UN ÚNIC PAGAMENT DE
210€